BB Glow

OurBeauty by Olga

BB Glow microneedling is de nieuwste trend voor huidverbetering. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die de meest voorkomende huidproblemen bestrijdt, denk aan acne, rimpels, couperose en grove poriën. Tijdens de BB Glow behandeling gebruikt OurBeauty het speciale BB Glow serum. Dit is een semi permanente BB cream. Bij OurBeauty by Olga kun je terecht voor BB Glow behandelingen met de serums van Dermedics en Stayve.

bb glow voor een stralende egale teint

Voordelen van BB Glow microneedling

BB Glow serum is speciaal gemaakt voor microneedling. Net als bij een ‘normale’ microneedling behandeling worden er kleine kanaaltjes in de opperhuid gemaakt. Dit gebeurt met hele fijne naaldjes. Het microneedlen stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken.

Stralende teint

bb glow voor een gemake-upte, stralende teint

Tijdens de microneedling behandeling verzorgt OurBeauty de huid met een BB Glow serum. Dit vermindert verkleuringen die het gevolg zijn van bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose.

Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft. Zelfs weken, als je de behandeling regelmatig herhaalt. Het serum bevat hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid. Ze geven het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum bevat kleurstoffen.

Maak een afspraak voor een BB Glow intake bij OurBeauty.