Dorpsstraat 42, Landsmeer
info@ourbeautybyolga.com

Expert Facial

OurBeauty

Deze resultaatgerichte gezichtsbehandeling is speciaal afgestemd op jouw specifieke

huidproblemen en levert alles wat je huid nodig heeft, en meer!

In deze gezichtsbehandeling op maat kijken we gericht naar je huidtype en specifieke wensen en passen we tijdens de behandelingen de producten waarmee we werken hier op aan.

Geschikt voor alle huidtypen: droog, vochtarm, dof, rijp, roodheid, ongelijkmatige huidteint, huidveroudering, pigmentatie, gevoelig voor puistjes etc.

INHOUD MEDIK8 EXPERT FACIAL:– Consultatie en huidanalyse – Dubbele reiniging – Manuele peeling – Enzymatic peel – Uitreinigen onzuiverheden – Skin Boost Mask – Verzorging

VOORZORG:

Deze behandeling heeft geen voorzorgsmaatregelen.

NAZORG:

Na de facial-behandeling is het belangrijk om voorzichtig te zijn met je huid. Het is aan te raden om minstens een week na de behandeling het gezicht te beschermen tegen blootstelling aan de zon en zonnebank. Verder is het belangrijk om voor de beste resultaten het CSA (vitamine C, sunscreen & vitamine A) thuisadvies op te volgen dat je op maat krijgt van ons.

WAT KUN JE VERWACHTEN NA DE BEHANDELING?– Dode huidcellen en onzuiverheden zijn verwijderd waardoor de huid er gladder en egaler uit gaat zien – Verbeterde doorbloeding in de huid (minder doffe teint) – Door speciale ingrediënten en technieken toe te passen, kan de behandeling de huid stimuleren om te regenereren en vernieuwen. Dit kan leiden tot een verbeterde teint en textuur van de huid, evenals een jeugdiger uiterlijk.

GEADVISEERDE THUISVERZORGING VAN MEDIK8:– Crystal Retinal – CSA Regime op maat

Tijdsduur: 75 minuten, dit is inclusief huidanalyse.

Twee behandelingen combineren?

Dat kan! Bij Our Beauty kun je deze behandeling combineren met:

  • Radiofrequentietherapie
  • Hydrafacial – aqua peeling
  • Dermaplaning
  • Oxybrasie

Tijdsduur: 75 minuten, dit is inclusief huidanalyse.

Twee behandelingen combineren?

Dat kan! Bij OurBeauty kun je deze behandeling combineren met:

  • Bindweefselmassage 15 min € 15