Dorpsstraat 42, Landsmeer
info@ourbeautybyolga.com

Total Skin Reset Peel

OurBeauty

Bereik een zichtbaar helderdere en gladdere huid in slechts 45 minuten met de Total Skin Reset Peel van Medik8. Deze peeling met vele voordelen combineert drie krachtige exfoliatiemethoden voor maximale egalisatieresultaten en een zichtbaar geperfectioneerde teint.

Ideaal voor klanten die klaar zijn voor een huidverbeterende behandeling, maar die de Intensive Peels van Medik8 nog te ‘spannend’ vinden.

Voor de meest effectieve resultaten raden we een kuur van 6 behandelingen aan, gelijkmatig verdeeld over 2 weken tussentijd.

Geschikt voor alle huidtypen.

INHOUD MEDIK8 TOTAL SKIN RESET PEEL BEHANDELING:– Dubbele reiniging – Manuele peeling (peeling 1) – Enzymatic peeling (peeling 2) – Universal Chemical Peel (peeling 3) – Calmwise Soothing Foam – Verzorging

VOORZORG:

Deze behandeling heeft geen specifieke voorzorgsmaatregelen. Wat deze Total Skin Reset peeling anders maakt dan de Intense Peels van Medik8, is dat er geen CSA (Vitamine C, Sunscreen & Vitamine A) skinroutine voor thuisgebruik nodig is om de huid voor te bereiden op de behandeling 2 weken van te voren. Met de Intense Peels van Medik8 is dit wel genoodzaakt.

NAZORG

Bescherm je huid goed; bescherm met een voedende en verzorgende crème met SPF 50 (Medik8 Advanced Day Ultimate Protect).

Je huid is na een peeling extra kwetsbaar, dus adviseren we je de eerste 48 uur voorzichtig te zijn met sauna en heet douche, baden of een chloorhoudend zwembad. Wacht met het gebruik van make-up tot gedurende 8 uur en het liefst 24 na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna. Stel de huid de eerste 14 dagen na de behandeling niet bloot aan direct zonlicht.

Gebruik de geadviseerde producten dagelijks, zo herstelt je huid zo goed en mooi mogelijk!

VERWACHTINGEN:– Zichtbaar opgefrisde, helderdere en glowy teint direct na de behandeling – Zacht voelbare huid – Perfecte opfrisser en oppepper voor een doffe huid – Huidverbetering 1 week na de behandeling

MEDIK8 PRODUCT ADVIES VOOR THUIS NA DE BEHANDELING:

C: Super C30 Ferulic voor gevorderde veroudering, C-Tetra Luxe voor algemene veroudering

S: Advanced Day Ultimate Protect

A: Crystal Retinal

Evt. POST PEEL KIT

 

 

Tijdsduur: 60 minuten, dit is inclusief huidanalyse.