Dorpsstraat 42, Landsmeer
info@ourbeautybyolga.com

Hydrafacial – aqua peeling

OurBeauty

Hydrafacial gezichtsbehandeling bij OurBeauty by Olga

HydraFacial® aqua peeling is een snelle en effectieve behandeling voor een frisse en gezonde huid. 3 stappen bereiden de huid eerst voor en daarna zorgt de behandeling voor huidverbetering.

Hoe werkt een HydraFacial?

HydraFacial aqua peeling combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling met geautomatiseerde en pijnloze extracties. Het zuivert de poriën totaal en brengt een unieke combinatie in van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. En dit allemaal in één snelle pijnloze verzorging. Resultaat gegarandeerd en geen wachttijd of irritatie.

Stralende huid

De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je straalt vanaf het moment dat je naar buiten gaat en tegelijkertijd heb je toch een stevige anti-aging behandeling ondergaan. Ook voor mannen dé ideale behandeling: snel, efficiënt en direct resultaat!

Niet veel tijd? Geen probleem! De behandeling duurt slechts 30 tot 45 minuten!

Olga

3-stappen behandeling

  1. reiniging + peeling. Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.
  2. extracties + hydratie. De behandeling verwijdert onzuiverheden uit poriën met een pijnloze zuivering. Intense vochtinbrengende middelen voeden en hydrateren de huid.
  3. insluizen + beschermen. Antioxidanten en peptiden verzadigen de huid. Het resultaat: je huid krijgt een maximale gloed.

Voor wie?

De HydraFacial behandeltechniek verbetert de gezondheid van de huid en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. HydraFacial is perfect inzetbaar bij:

  • Fijne lijntjes en rimpels.
  • Elasticiteit en stevigheid.
  • Een gelijkmatige teint en huidtextuur.
  • Pigmentvlekken.
  • Een vochtarme en vette huid.
  • Verstopte en vergrote poriën.

Deze behandeling kun je eenmalig inzetten, of in de vorm van een kuur voor het verbeteren van je huid of bij huidproblemen. Wil je de gezondheid van de huid behouden of verder verbeteren? Dan beveelt Olga een maandelijkse HydraFacial aan. Het is ook mogelijk om deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling.

Flash

De basisbehandeling van Hydrafacial bestaat uit 3 stappen. Deze behandeling wordt het meest gevraagd.
45 min
€ 125,-

Acne

De Hydrafacial behandeling speciaal voor de huid die gevoelig is voor acne. Olga geeft extra aandacht aan extracties en een speciale peeling voor de acne huid.
60 min
€ 149,-

Doubleboost

Een combinatiebehandeling van hydrafacial en een dermapen. Met een dermapen maken we kleine kanaaltjes in de huid, zodat de mix van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden diep de huid ingesluisd wordt voor meer effectiviteit!
60 min
€ 199,-

Hydrafacial - aqua peeling - beautysalon