Kobido facial massage

OurBeauty

Voor een Kobidomassage ga je naar OurBeauty, 5 minuten van Amsterdam, in Landsmeer.

Wat is Kobido facial massage?

 • een natuurlijk alternatief voor esthetische geneeskunde of botox
 • een facelift, maar dan zonder chirurgische ingreep

Als je gezicht regelmatig een Kobido facial massage krijgt, kan dit het effect zijn:

 • eliminatie van mimische rimpels
 • minder zichtbare huidveroudering door diepe spiermassage
 • snellere celregeneratie

Wanneer heb ik Kobido facial massage nodig?

 • als je huid slap is en versteviging nodig heeft
 • als je spierspanning in de kaak (bijvoorbeeld bruxisme), hoofd en nek wilt verlichten
 • als je stressgevoelens wilt verminderen. Massage is een heerlijke manier om te ontspannen

Wat doet Kobido facial massage voor je?

Kobidomassage:

 • vermindert wallen onder de ogen
 • corrigeert gezichtscontouren
 • lift hangende wangen
 • strijkt rimpels en neus-lippenplooien (nasolabiale groeven) glad
 • verlicht hoofdpijn
 • lost stijfheid van de gezichtsspieren op
 • zorgt voor een verstevigde en gezonder uitziende huid

Stappen in Kobido facial massage

1. Diepe weefselmassage

Het doel van deze fase is het verlichten van de spierspanning. Deze fase wordt meestal ‘droog’ uitgevoerd. Eerst verwijdert Olga eventuele make-up en reinigt ze de gezichtshuid. Je huid maakt kennis met de sessie en je ontspant door de zachte bewegingen in deze fase.

2. Ontspanning

Deze fase verbetert de bloedsomloop en je huidtint, en vermindert stress. Het zorgt ervoor dat je spanning loslaat en je spieren ontspant. Je komt in een staat van totale ontspanning,

3. Lymfedrainage

Deze fase is gericht op het verbeteren van de lymfestroom, waardoor zwelling en wallen verminderen. In deze fase worden de bewegingen intensiever. Deze fase concentreert zich op de lymfevaten en de lymfe die zich daarin bevindt. De drainage vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen en verheldert de huid.

4. Liften

Dit is het meest intensieve onderdeel van de Kobido facial massage. Deze fase is gericht op het verbeteren van de ovale vorm van het gezicht. In deze fase worden rimpels gladgestreken en slappe huid verstevigd en gelift. Het is gebaseerd op dynamische, diepe en sterke liftende bewegingen, met een intensiteit die sterk verwarmend is het gezicht.

5. Acupressuur

Het doel in deze fase is inwerken op de belangrijkste spieren in het gezicht. De Kobidomassage stimuleert de individuele punten in het gezicht.

Je komt voor een Kobido facial massage. Hoe bereid je je voor?

OurBeauty bevindt zich in Landsmeer, dichtbij Amsterdam. Vind de beste route. Als je komt voor een Kobido facial massage is het het beste om geen make-up te dragen. Tijdens de eerste fase van de Kobidomassage zullen we eventuele make-up verwijderen, maar het beste is om helemaal geen make-up te gebruiken.

Drink veel water en vermijd stimulerende middelen voor en na de massage

Zorg voor voldoende hydratatie van het lichaam. Alcohol en andere stimulerende middelen die voor en direct na de massage worden gebruikt, verhogen het risico op uitdroging. Dat beïnvloedt negatief hoe je je voelt tijdens en na de massage.

Je haar komt tijdens de massage in contact met oliën

Bij een Kobido facial massage hoort ook een hoofdhuidmassage. Hierbij komt de hoofdhuid in direct contact met oliën. Daarnaast kan de gezichtsmassage zelf er ook voor zorgen dat de olie voorbij de haarlijn komt, met vet haar tot gevolg. Dus was je haar niet vlak voor de Kobidomassage.

100% comfort

Doe kleding aan waar je je prettig bij voelt. Bedenk dat mijn studio een plaats is zonder oordeel. Ga volledig los: trainingspakleggings, pyjama’s, sportbeha. Voor totaal comfort raad ik aan jeans en strakke sluitingen te vermijden. Bereid jezelf voor alsof je je klaarmaakt voor wakker worden na een dutje:). Kies voor kalmte en ontspanning.

Contra-indicatie

Een goede Kobido facial massage is niet-invasief en veilig voor de gezondheid. Het is zowel een ontspannende massage als een anti-verouderingsmassage, die niet de risico’s heeft van esthetische geneeskundige behandelingen. Het is wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de contra-indicaties voor Kobidomassage. Zo is jouw ervaring helemaal veilig en comfortabel.